Šok i vjeverica!

demonska opsjednutost u paštafažolu!!!

natprirodno
Najmekaje. Malo sam ga prekrdašil z naslovom. Nije sad baš tak to nekaj sasvim za posvemašnju vjevericu, ali bavi se gastronomijom, a ja sam tu ohoho bolji od onog odvratnika Jamiea Olivera, kaj se upucava roniteljima i govori im da su zgodni dečki, božeoslobodi. I na čamcu u Škockoj pripema klopu z originalnim škockim maslinovim uljem, mošsimislit. A ne, ja sam puno sofisticiliraniji i totalno me hiće kak se priprema nouvelle cuisine.

Trik je u pripremi. Nemrete, kajaznam, nekom kaj se kuži u hranu natrpat tanjur do vrha, ko da je normalan čovek. Date mu skroz malo, pa on u šniclima osječa okus spaljene zemlje, malina i štavljene kože. I čvarki mu vuku na provansanske bobice, kaj rasteju pored, recimo, čempresa. Pa čovek zeme žlicu i pol paštafažola iliti tijestožuljbe i servira mu i onda on krene palamudit kak to ima okus po padinama zlatnih planina u Kini i čovjeku čist dojde da ga pukne za vuho.

I kaj se zdogodilo? Naime, moj pajdaš Rile veli da ga prati neko prokletstvo, a to je da svaki put kad mu neko zagrabi šeflju žuljbe, ga pripadne i lovorov list. A kaj bi rekli da se to čoveku (nebumo mu ime spominjali, da ga ne počnu nazivat, slat mu esemesove i govorit mu da je ovo ili ono) to dogodilo dvaput u tjedan dana, i to u kuzinonovljnskoj situaciji? Zamislite, jedva vam daju neku mrvicu jest, platite to niš soma kuna i još dobite list. To ni bez vraga, ne zval se ja Zdenko. A dogodilo se. Onog Mišeka bum zval i ispričal mu o tom, majkemi. Misterija.

živili,

Zdenko

p.s. bili mi dobro, dobre žemske i časni muži. tak bi šale trebal zavrašavat tekstove, a ne ti.


Komentiraj


cvarki_i caj

Pronađen lijek protiv netalentiranosti!!!

zapanjujuća pripovjest talentiranog hipstera

luk

Ovaj luk će vas rasplakati

potresna priča o guljenju i sitnom sjeckanju

natprirodno

Šok i vjeverica!

demonska opsjednutost u paštafažolu!!!

gljive

Na Sleme, na Sleme, na Sleme

noga vre sama bežiii

dan_miskaraca

Sretan vam dan muškaraca

ili kako postati seksi vampir

Kairo ulica 0

Ma tko ih ne bi volio, o Kairu s ljubavlju; vol 2.

Putopis by: Dino Džendžo

duga

Nakon kiše dolazi sunce

fajn lukavo se toga neko dosetil

franina i jurina

Hoćemo li ikad imati ulicu Bobija i Rudija?

Ili možda Muje i Hase?

piramida

Ma tko ih ne bi volio, o Kairu s ljubavlju; vol 1.

by: Dino Džendžo

tvebice

Namćor? Pa kaj!

piše: Renato Sopek