Sretan vam dan muškaraca

ili kako postati seksi vampir

dan_miskaraca
Dana žena ima više. Ima onaj za osmi mart, koji ne priznaju feministice i turbodomoljubi. Ima i valentinovo, koji ne priznaju ovakvi kao ja. U svakom slučaju puno smo puta čuli da to i onako ide samo na ruku trgovcima, a da bi muškarci trebali postupati prema svojim micamacama kao prema kraljicama uvijek. Ja se s tim slažem, svjestan da pomalo posjećam na ljude koji se bave unosnim zanimanjem love gurua, a to je zapravo vrlo blizu običnim guruima, koji za neke nofce govore ono što bi vi htjeli čuti. 

U svakom slučaju, Dan muškaraca nije loša stvar, jer je praktičniji. Svima nam je poznata bjelodana činjenica da idealan muškarac, da bi postao idealan, mora ispuniti oko sedamdesetak uvjeta, među kojima postoje i proturječni, naime pravi muškarac treba biti mačo, ali i nježan i osjetljiv. Zabavan i nenametljiv. Ili jednostavno vampir, koji gleda onim dugim značajnim pogledom, koji kod muškaraca stvara neodoljivu potrebu da ga se pukne za vuho. To je najbolje. 

Muški su po tom pitanju krajnje jednostavni. Kao u onom vicu ili anegdoti. Idealna žena je ona koja se skine gola i donese klopu s roštilja i pivo. Zamislite samo predivan svijet u kojem žive vampiri, jer su seksi, i gole žene, koje nose pivu i komad dva vratine s roštilja. To bi bio raj. Jedini je problem kako postati seksi vampir, ostalo bi sve išlo. Malo je čudno da vampiri žive u raju, ali to nije zapravo problem, jer, vjerovali ili ne, vampiri ne postoje.

V. S.

p.s. postavlja se pitanje kako to da je dan muškaraca ujedno i dan zahodskih školjaka?


Komentiraj


cvarki_i caj

Pronađen lijek protiv netalentiranosti!!!

zapanjujuća pripovjest talentiranog hipstera

luk

Ovaj luk će vas rasplakati

potresna priča o guljenju i sitnom sjeckanju

natprirodno

Šok i vjeverica!

demonska opsjednutost u paštafažolu!!!

gljive

Na Sleme, na Sleme, na Sleme

noga vre sama bežiii

dan_miskaraca

Sretan vam dan muškaraca

ili kako postati seksi vampir

Kairo ulica 0

Ma tko ih ne bi volio, o Kairu s ljubavlju; vol 2.

Putopis by: Dino Džendžo

duga

Nakon kiše dolazi sunce

fajn lukavo se toga neko dosetil

franina i jurina

Hoćemo li ikad imati ulicu Bobija i Rudija?

Ili možda Muje i Hase?

piramida

Ma tko ih ne bi volio, o Kairu s ljubavlju; vol 1.

by: Dino Džendžo

tvebice

Namćor? Pa kaj!

piše: Renato Sopek